Tuesday, December 13, 2011

untitle

assalamualikum , kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang , peace! haha,tiru maria helena kejap, lama juga tak update blog , rasenye nak dekat bebulan kan,ish biase la tuu,wawa tak rajin on9 sebab busy,nak dok mengadap lappy pon tak boleh sgt. Eh, cuti nie , wawa n my family nak pergi holiday tauu , my mother cadang nak pergyy sabah ,tapi my dad tak boleh cuti lamaaaa . hemmm , boring betoll ,(sigh) so pergi yg dekat2 jela ,dekat la jugak kot , kalau pakai kereta makan 2 jam , kalau jalan kaki makan 10 hari kot haha. nak tau dekat mana? dekat tambun,perak. i dont know apa yang special kat sana, hope best la kannn .tu jelaaa , takdaq idea aih nak cakap pa lagi , babai!=D
EH , sat , enjoy school holiday korang kay ! lagi bpe minggu je nak start school!

No comments:

SHOUT HERE !

.
There was an error in this gadget