Tuesday, December 27, 2011

JUJUR SAJA

Bukan ku tak sayang bukan ku tak cinta
Apa lagi tak memperhatikanmu
Aku hanya butuh sedikit berpaling
Bukan ada yang lain bukan pula jenuh

Jujur saja aku makin cinta
Aku makin sayang dan makin tergila padamu

Bukan ku tak sayang bukan ku tak cinta
Apa lagi tak memperhatikanmu
Aku hanya butuh sedikit berpaling
Bukan ada yang lain bukan pula jenuh

Jujur saja aku makin cinta
Aku makin sayang dan makin tergila padamu
Jujur saja aku makin cinta
Aku makin sayang dan makin tergila padamu

Asal kamu tau semua itu hanya untuk menjemputmu

Jujur saja aku makin cinta
Aku makin sayang dan makin tergila padamu
Jujur saja aku makin cinta
Aku makin sayang dan makin tergila padamu

Jujur saja aku makin cinta
Aku makin sayang dan makin tergila padamu
Jujur saja aku makin cinta
Aku makin sayang dan makin tergila padamu


CREDIT TO HIM ,=)

Tuesday, December 13, 2011

BREAKING DAWN PART 1




assalamualaikum dan salam sejahtera ! korang da tgk cite twilight ,pegyy lah tengok cite niee.bezzz tahuu! sweet sangat walaupon mule2 banyak adegan comolot,lepas tu dah okey dahh , sapee yang pegi tengok dengan couple masing2 untunglaaaa.HAHA.saya takde bf , so pegi dgn kawan je ,(so sad).memang tak rugi punye korang beli tiket RM10 untuk tengok cite nie. wawa tak sabar nak tunggu part 2 pulaaa ,mesti bez jugaa! kbaii!

untitle

assalamualikum , kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang , peace! haha,tiru maria helena kejap, lama juga tak update blog , rasenye nak dekat bebulan kan,ish biase la tuu,wawa tak rajin on9 sebab busy,nak dok mengadap lappy pon tak boleh sgt. Eh, cuti nie , wawa n my family nak pergi holiday tauu , my mother cadang nak pergyy sabah ,tapi my dad tak boleh cuti lamaaaa . hemmm , boring betoll ,(sigh) so pergi yg dekat2 jela ,dekat la jugak kot , kalau pakai kereta makan 2 jam , kalau jalan kaki makan 10 hari kot haha. nak tau dekat mana? dekat tambun,perak. i dont know apa yang special kat sana, hope best la kannn .tu jelaaa , takdaq idea aih nak cakap pa lagi , babai!=D
EH , sat , enjoy school holiday korang kay ! lagi bpe minggu je nak start school!

Friday, July 22, 2011

SAYA SUKA SANGAT




hee,from left , syuhada,dania,me n azleenda





dah tgok gmba ? oryte , meh na citee nie .. nie gmba mse we all dkt zoo negara .kite org ade PROGRAM KHIDMAT MASYARAKAT SIVIK . bez gile laa weh , excited sbb da lme xpg zoo, haha . tapi aku, syuhada,dania n adia kna jge kaunter jeee , budak lain sume jge haiwan (jeles) , huh :[ , ta ape laa , da xde rezeki kan na buad mcm mnee , but , jage dkt kaunter bez ape , NICE EXPERIENCE sbb kite dpt tgk mcm2 kerenah manusie yang dtg dr lua negara , especially , arab , haha , lawa2 la dorg , saya sangat terpegun , =0

dah la tuu , mlas na cite pnjg2 .. yg aku tau pg bende nie bez ..
k baiii .. =)

Monday, July 4, 2011

sedih , sedih , sedih

dear blog ,
sedih gile hri niey sebab aku kene mara dgn cikgu , nasib baik my bestfrenz pon kene marah sme .. no mood kt skola tdy , sebab pgi2 da spoil dah , sebabnye pepagi kene MARAH , better if aku xdtg skolah tdy ,
MALANG NYE !
=(

Friday, July 1, 2011

WHAT THE BORED NIGHT


dear blog ,
kenape bosan sanad nie .. betol-betol borink laa. ape yg beznye life ni kalo asik bosan jeww? huhhh , (mengeluh) x pew xpew , esok na menghadirkan diri untuk LARIAN 1 MALAYSIA , yeah ! mule-mule rse x nak dg , coz kawan-kawan aku , berpakat ta nak dtg , tp demi cinta akn tnh air , ceittt (benar kah ini ?), aku nak datang jugak lhaa ,lagipon boleh menurunkan berat bdn .. kenken?
okay nii jeee , kbaii ...=)

Thursday, June 30, 2011

kami

dear blog , hari nie ta tau na tls apew , but rse ta seronok gile babeng laaa hari nie , bosan sanadsanad...hemm ,na keluar ta tau na p mna , so stay umah jela ka. but,aku na story molie skit psal cuti sekolah hari tuu,aku pegi teluk batik , pantai die bez laa juga, tp ta mandi pon ,bosan lhaaa ,, haha , but , bukan nak cite niee yep , psal lain okeyy , dengar2, mse tgh jejaln kt tpi pntai tuu sorg2 ,aq trjumpe sorg gurl nie , muke die mcm kwn lme aku, faezah then tgor lha alih2 bukan die ceittt , malu nyeee ,, tape2 buad muke tebal dulu, kite org pon kenal2 la , walopon niat sebena just na tau die sape , kah3 ..

Sunday, May 15, 2011

jar of hearts

I learned to live, half-alive, and now you want me one more time

Who do you think you are runnin’ round leaving scars
Collecting your jar of hearts and tearing love apart
You’re gonna catch a cold from the ice inside your soul
So don’t come back for me who do you think you are

I hear you’re asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms

I learned to live, half-alive, and now you want me one more time

And who do you think you are runnin’ round leaving scars
Collecting your jar of hearts and tearing love apart
You’re gonna catch a cold from the ice inside your soul
So don’t come back for me who do you think you are

It took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes
I wish I had missed the first time that we kissed
Cause you broke all your promises

And now you’re back you don’t get to get me back

Saturday, May 14, 2011

esok hari guru ! yeay ! saia mau ponteng sekejap laa. dtg lepas rehat ? okay tak ? okay je kot..bosan laaa dok kt skola lme2 kankan , nways ! HAPPY TEACHERS DAY !! weee ,, sewel sungguh saya ! xpela , sewel itu okay ye! ticer hayati jgn sakit2 lagi tau , cepat sembuh .. =)

Wednesday, May 11, 2011



uyt !! mau cite nipp , gamba nie lepas amek exam fizik , sengal kan ,, haha ..
allah x makbulkan doa wawa la, paper fizik gile susa nak ma** .. mcm ***** .. pastu , da tau da makah tok paper 1, ancos kot .. nvm masih ade paper 2 n paper 3 ryte? hope ktas itu tdk ancos, kalo ancos, fail lah saye . bnci lol FAIL ...tapi2 , tadi wawa dh dpt ketas tasawwur, yeay !! ketas itu sgt senang ! minta2 , paper seterusnya tdk menyusahkan kami !!!

Saturday, May 7, 2011



08/05/2011,hepy mothers day mama !!! sayang mama sangat2 !! hee ... =)

exam , exam , exam




9/05/2011
grrrrrrrrrr .... stat exam lorh ..
haha,tp wawa rse cm malas gile nak amek exam ..yelaa.. mcm nak amek ,,study pon msih ting tong lagi .. aiya! pening sungguh! lepas tuuuu ,, paper physic yg first pulaaa tuuu..hish tension nye ..nways ,, kne amek juga ,, sebab ni mid year test yaww !!
xkn nak fail pulaaa .. harap2 paper tuu senang gile ... yeay!!!

Thursday, May 5, 2011




hey ,, blog tenga nak di update .. sory spe yg msok blog nie ..
busy sangat2 ... exam suda dekat .. banyak bende yg nak kene buad ..
haiya!!!!

SHOUT HERE !

.
There was an error in this gadget