Tuesday, December 27, 2011

JUJUR SAJA

Bukan ku tak sayang bukan ku tak cinta
Apa lagi tak memperhatikanmu
Aku hanya butuh sedikit berpaling
Bukan ada yang lain bukan pula jenuh

Jujur saja aku makin cinta
Aku makin sayang dan makin tergila padamu

Bukan ku tak sayang bukan ku tak cinta
Apa lagi tak memperhatikanmu
Aku hanya butuh sedikit berpaling
Bukan ada yang lain bukan pula jenuh

Jujur saja aku makin cinta
Aku makin sayang dan makin tergila padamu
Jujur saja aku makin cinta
Aku makin sayang dan makin tergila padamu

Asal kamu tau semua itu hanya untuk menjemputmu

Jujur saja aku makin cinta
Aku makin sayang dan makin tergila padamu
Jujur saja aku makin cinta
Aku makin sayang dan makin tergila padamu

Jujur saja aku makin cinta
Aku makin sayang dan makin tergila padamu
Jujur saja aku makin cinta
Aku makin sayang dan makin tergila padamu


CREDIT TO HIM ,=)

Tuesday, December 13, 2011

BREAKING DAWN PART 1




assalamualaikum dan salam sejahtera ! korang da tgk cite twilight ,pegyy lah tengok cite niee.bezzz tahuu! sweet sangat walaupon mule2 banyak adegan comolot,lepas tu dah okey dahh , sapee yang pegi tengok dengan couple masing2 untunglaaaa.HAHA.saya takde bf , so pegi dgn kawan je ,(so sad).memang tak rugi punye korang beli tiket RM10 untuk tengok cite nie. wawa tak sabar nak tunggu part 2 pulaaa ,mesti bez jugaa! kbaii!

untitle

assalamualikum , kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang , peace! haha,tiru maria helena kejap, lama juga tak update blog , rasenye nak dekat bebulan kan,ish biase la tuu,wawa tak rajin on9 sebab busy,nak dok mengadap lappy pon tak boleh sgt. Eh, cuti nie , wawa n my family nak pergi holiday tauu , my mother cadang nak pergyy sabah ,tapi my dad tak boleh cuti lamaaaa . hemmm , boring betoll ,(sigh) so pergi yg dekat2 jela ,dekat la jugak kot , kalau pakai kereta makan 2 jam , kalau jalan kaki makan 10 hari kot haha. nak tau dekat mana? dekat tambun,perak. i dont know apa yang special kat sana, hope best la kannn .tu jelaaa , takdaq idea aih nak cakap pa lagi , babai!=D
EH , sat , enjoy school holiday korang kay ! lagi bpe minggu je nak start school!

SHOUT HERE !

.
There was an error in this gadget