Tuesday, December 13, 2011

BREAKING DAWN PART 1




assalamualaikum dan salam sejahtera ! korang da tgk cite twilight ,pegyy lah tengok cite niee.bezzz tahuu! sweet sangat walaupon mule2 banyak adegan comolot,lepas tu dah okey dahh , sapee yang pegi tengok dengan couple masing2 untunglaaaa.HAHA.saya takde bf , so pegi dgn kawan je ,(so sad).memang tak rugi punye korang beli tiket RM10 untuk tengok cite nie. wawa tak sabar nak tunggu part 2 pulaaa ,mesti bez jugaa! kbaii!

No comments:

SHOUT HERE !

.
There was an error in this gadget